Kediye tekme atıp ölümüne neden olan caniye tepkiler büyüyor

Sosyal medyada paylaşılan ve kan donduran görüntülerde, bir adamın, kaldırımda duran kediye tekme atıp öldürmesi yer alıyor. Cani adamın görüntüleri paylaşıldıktan sonra, sosyal medyadan tepki yağdı ve hayvanseverler tarafından adamın bulunup cezalandırılması için kampanya başlatıldı. Sosyal paylaşım sitesinde yer alan yorumlara göre, olayın yaşandığı yer Üsküdar, Selimiye…

Görüntüleri yayınlayan olayın şahidi sosyal medya kullanıcısının paylaştığı mesaj şöyle;

"Görüntülerden fotoğraf alıp kapısını çaldık 10-15 dakika sonra, eşi açtı kapıyı, dedik bu sizin eşiniz mi? evet dedi, adam birde pişkin pişkin yalan söylüyor, eşi diyor oruçlu yapmaz.. seslendi içeriye "sen kediye tekme attın mı?" diye "yoo ne tekmesi" dedi.. tam o an ezan okunmaya başladı, tamam tamam iyi iftarlar size dedik ve çıktık.

Çok söylenecek söz, yapılacak eylem var fakat uygun vakti bekliyorum, elbet o gün gelecek..

Olmaz olsun senin gibi komşu!

1.12.2015 Ek Açıklama: Kedinin ezildiğini görür görmez çıkıp kaldırmak istedim, gelip geçenler o durumu görmemek için elleriyle gözlerine siper yapıyordu. Ben kediyi alırken bizim orada daha evvel de defalarca yaşanan bir kaza olarak düşünüyordum. Hatta birde orayı yıkama ihtiyacı duydum, çünkü olayı gerçekleştiren kişinin ailesi zaten kedilere laf diyordu, "birde camımım önünde koku yaptı" demesin diye düşündüm. Daha sonra kamera kayıtlarına bakınca bir kaza değil, kasten yapılmış bir olay olduğunu gördüm."