Bursa İnegöl'de yapılan kayıp ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmalarında ‘kendisini arayan’ Beyhan Mutlu isimli yurttaş, İngiliz ve ABD basınında da gündem oldu.
ABD’li Fox News, haberi, “'Kayıp' Türk kendisini arama ekibine katıldı” başlığıyla okuyucularına sundu.
İngiliz Metro da haberi okuyucularına "Kayıp adam kendini bulmak için aramaya katıldı" şeklinde servis etti.
Dünya basının peşinde olduğu Beyhan Mutlu'nun ise şu sözleri aktarıldı:
"MEĞER KAYIP BENMİŞİM"
“Bir arkadaşımla birlikte alkol aldıktan sonra ormanlık alanda uyuyakalmışım. Arkadaşım bana ulaşamayınca kayıp ihbarında bulunmuş. Uyandığımda bir baktım etrafta arama ekiplerini gördüm. Yanlarına gittim. Kayıp bir şahsı arıyorlarmış. Ben de arayayım dedim. Meğer kayıp benmişim, ben ekiplerle kendimi arıyormuşum. Arkadaşım beni bulamayınca ihbarda bulunmuş. Ne gerek var öyle şeylere.”
Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.
Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.
Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.
BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!
BirGün’e Destek Ol
Video haberler için YouTube kanalımıza abone olun