Ordu’nun Ünye ilçesinde 3 gündür kendisinden haber alınamayan 2 çocuk annesi 27 yaşındaki Öznur Temiz, battaniyeye sarılı halde evinde ölü bulundu.

Kendisinden haber alınamayan Öznur Temiz, battaniyeye sarılı halde evinde ölü bulundu

Ordu’nun Ünye ilçesinde 3 gündür kendisinden haber alınamayan 2 çocuk annesi genç kadın evinde ölü bulundu.

Dün gece saatlerinde meydana gelen olaya göre, evinde yalnız yaşadığı belirtilen 2 çocuk annesi Öznur Temiz'den ablası ve eniştesinin 3 gündür haber alamaması sonrası durum sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Temiz'in battaniyeye sarılı halde cansız bedeni bulundu. İncelemelerin ardından Temiz'in cansız bedeni Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İHA'nın aktardığına göre, Temiz'in ölümünün şüpheli görülmesi üzerine çevrede bulunan güvenlik kameraları ve cep telefonu incelemeye alındı. En son arkadaşları tarafından geçen cuma günü kendisiyle görüşüldüğü öğrenilen Temiz'in, üç günün ardından haber alınamaması sonrası ailesinin polise başvurduğu öğrenildi.

Temiz'in telefon kayıtlarına ve yakın ilişki kurduğu kişilerin araştırılması üzerine, kimliği tespit edilen bir erkek için arama çalışması başlatıldı. Evde yapılan incelemeler sonucunda en son eve bir kişinin girip çıktığı tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.