Antalya'da Mehmet A.Y. (23), bebekken kendisini evlatlık veren babası Mehmet Fuat Saral’ı (61) para nedeniyle çıkan tartışmada başına mermer vurarak öldürdü.

Kendisini evlatlık veren babasını öldürdü

Antalya'da bebekken evlatlık verilen Mehmet A.Y., babasını öldürdü.

Dün akşam 21.00 sıralarında kullanılmayan kokoreç dükkanında meydana gelen olaya göre, iş yeri sahibi Cemil G. ile birlikte kokoreç dükkanında kalan Mehmet Fuat Saral’ın yanına, bebekken evlatlık verdiği Mehmet A.Y. para istemek için geldi.

BAŞINA MERMERLE VURDU

Baba ile oğlu arasında tartışma çıkarken, iş yeri sahibi Cemil G. dışarı çıktı. Mehmet A.Y., tartışmanın büyümesi üzerine babası Saral’ın başına mermerle vurdu. Cemil G.’nin cep telefonunu da kıran Mehmet A.Y., olay yerinden uzaklaştı. Gürültüyü duyan esnaf kavga ihbarında bulundu. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet Fuat Saral’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

'BABAMA BİR ŞEY Mİ OLDU?'

Cemil G.’nin ifadesi ile çevredekilerin beyanına başvuralarak, şüpheli Mehmet A.Y.’nin babasıyla kavga ettikten sonra olay yerinden uzaklaştığını, yolda durdurduğu iki vatandaşa da ‘Baba mı bir şey mi oldu?’ dediğini belirledi.

ÖLDÜRDÜĞÜNÜ KABUL ETMEDİ

Gözaltına alınan Mehmet A.Y.’nin sağlık kontrolünde, 1.03 promil alkollü olduğu belirlenirken, ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Mehmet A.Y.’nin, babası Mehmet Fuat Saral'ın öldüğünden haberi olmadığını da söylediği öğrenildi.

Mehmet Fuat Saral’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(DHA)