CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin büyükşehir belediye başkanları ile Genel Merkez'de görüştü. Belediye başkanları, Kılıçdaroğlu’na cumhurbaşkanı adayının ne zaman açıklanacağını sordu. Kılıçdaroğlu, şubat ayının ortasını işaret ederek bu tarihte Altılı Masa’nın adayını açıklayabileceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, belediye başkanları ile görüştü: Aday için şubat ayını işaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin büyükşehir belediye başkanları ile bir araya geldi.

CHP Genel Merkezi'ndeki basına kapalı görüşmeye, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da katıldı.

kilicdaroglu-chp-li-buyuksehir-belediye-baskanlari-ile-bir-araya-geldi-1118023-1.

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre belediye başkanları, Kılıçdaroğlu’na cumhurbaşkanı adayının ne zaman açıklanacağını sordu. Kılıçdaroğlu, şubat ayının ortasını işaret ederek bu tarihte Altılı Masa’nın adayını açıklayabileceğini söyledi.

BELEDİYE BAŞKANLARI: ADAY BİR AN ÖNCE AÇIKLANSIN

Belediye başkanları, Kılıçdaroğlu'na adaylığın bir an önce açıklanması gerektiğini, sahaya çıkıp sürece her türlü katkıyı sunacaklarını ifade etti.

Sahada herkesin "aday kim" diye sorduğunu belirten belediye başkanları, Kılıçdaroğlu’na, "Biz söylüyoruz adayın sizin olduğunuzu, sizi önerdiğimizi ama Altılı Masa'nın karar vereceğini söylüyoruz. Ama insanları çok da tatmin etmiyor. Herkes bir an önce adayı öğrenmek istiyor. Bunun da hızlandırılması iyi olur. Bir an önce açıklanırsa biz de sahada daha rahat çalışırız" dedi.

kilicdaroglu-chp-li-buyuksehir-belediye-baskanlari-ile-bir-araya-geldi-1118022-1.

Belediye başkanlarının Kılıçdaroğlu görüşmesinde genel seçimlere dair partinin çalışmaları da masaya yatırıldı.

Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarına genel seçim için bir çalışma grubunun oluşturulduğunu, bütün verileri değerlendirerek o heyetin çalışmalara başladığını ifade etti. Belediye başkanları görüşmede seçim güvenliği ile ilgili kaygılarını da dile getirdi. Kılıçdaroğlu, seçim için yaptıkları çalışmaları kapsamlı bir şekilde belediye başkanlarına anlattı.

kilicdaroglu-chp-li-buyuksehir-belediye-baskanlari-ile-bir-araya-geldi-1118024-1.