CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında FETÖ'nün siyasi ayağını açıklarken, aralarında CNN Türk, NTV ve HaberTürk'ün yer aldığı kanallar AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ödül töreninde yaptığı konuşmayı yayınladı

Kılıçdaroğlu FETÖ'nün siyasi ayağını açıklarken, 'ana akım' medya Erdoğan gördü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında, FETÖ'nün siyasi ayağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Devletin en mahrem birimlerine FETÖ'nün elemanlarını yerleştirenlere, FETÖ'nün siyasi ayağı diyoruz" diyen Kılıçdaroğlu, "Devleti FETÖ terör örgütüne teslim eden kişinin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün siyasi ayağı ile ilgili açıklamalar yaparken AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saray'da düzenlenen "Yaşayan İnsan Hazineleri Ödül Töreni"nde açıklamalarda bulundu.

Aralarında CNN Türk, HaberTürk ve NTV'nin bulunduğu haber kanalları, Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'nün siyasi ayağı ile ilgili açıklamalarına yer vermezken, Erdoğan'ın ödül töreninde yaptığı konuşmayı yayınladı.

kilicdaroglu-feto-nun-siyasi-ayagini-aciklarken-ana-akim-medya-erdogan-gordu-686813-1.

kilicdaroglu-feto-nun-siyasi-ayagini-aciklarken-ana-akim-medya-erdogan-gordu-686814-1.

kilicdaroglu-feto-nun-siyasi-ayagini-aciklarken-ana-akim-medya-erdogan-gordu-686815-1.