CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere seslenerek, "Size bir sözüm daha var. Açık yüreklilikle ifade edeyim; sizden çalınan ne varsa tamamını alıp size iade edeceğim. Telafi edeceğim. Bu benim görevimdir" dedi.

Kılıçdaroğlu gençlere seslendi: Size bir sözüm var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gençlere seslendi, "Ölüm edebiyatı yapana kulaklarınızı kapatın" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir video paylaşarak gençlere seslendi.

"Sevgili gençler; bugün Erdoğan yine konuştu. Ölümlerden söz etti. Ölüm korkusundan, cesetlerden, mezarlardan söz etti" diyen Kılıçdaroğlu, "Nedir Allah aşkına bunlar? Hepimiz faniyiz, bunu çok iyi biliyoruz. Ama gençlerin umuda ihtiyacı var. Gençlerin umudu bir bahar güneşi gibi taptaze olmalı, güçlü olmalı" ifadelerini kullandı.

Gençlerden bir isteği olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Ölüm edebiyatı yapana kulaklarınızı tıkayınız. Benim görevim sizin umudunuzu büyütmektir. Benim görevim sizin umudunuzu bir bahar güneşi gibi taptaze tutmaktır. Hiç endişe etmeyin" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, "Ve size bir sözüm daha var. Açık yüreklilikle ifade edeyim; sizden çalınan ne varsa tamamını alıp size iade edeceğim. Telafi edeceğim. Bu benim görevimdir" dedi.