Londra'daki temaslarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ScaleSpace ortak ofisinde yatırım şirketi Blenheim Chalcot’ı ziyaret etti. Daha sonra bir açıklama yaparak gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, "Boşverin siz siyasetin kısır tartışmalarını. Onları biz siyasiler yapmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda evreni değiştirmek için de elimden geleni yapacağım. Beraber yapacağız" dedi. "Hepinizin yeri girişim evleridir" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, "O parayı da Bay Kemal size kesinlikle bulacak" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu Londra'da gençlere seslendi: Siyasetin kısır tartışmalarını boşverin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İngiltere'nin başkenti Londra'daki temaslarını devam ettirdi.

Kılıçdaroğlu, ScaleSpace ortak ofisinde yatırım şirketi Blenheim Chalcot’ı ziyaret etti.

Kıdemli Danışman Richard Broyd’un bilgilendirme toplantısına katılan Kılıçdaroğlu, kampüsü gezerek bilgi aldı.

kilicdaroglu-nun-londra-daki-temaslari-devam-ediyor-1083545-1.

kilicdaroglu-nun-londra-daki-temaslari-devam-ediyor-1083546-1.

kilicdaroglu-nun-londra-daki-temaslari-devam-ediyor-1083547-1.

kilicdaroglu-nun-londra-daki-temaslari-devam-ediyor-1083548-1.

kilicdaroglu-nun-londra-daki-temaslari-devam-ediyor-1083549-1.

GENÇLERE SESLENDİ: SİZ SİYASETİN KISIR TARTIŞMALARINI BOŞVERİN

Kılıçdaroğlu, ziyareti sırasında Twitter hesabından bir video yayınladı. "Gençler merhaba!" notuyla gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, "Biliyorsunuz 3 sanayi devrimini kaçırdık. 4’üncüsünü kaçırma lüksümüz yok" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Az önce önemli bir toplantıyı bitirdik. Birazdan dışarı çıkacağız. Biliyorsunuz 3 sanayi devrimini kaçırdık. 4’üncüsünü kaçırma lüksümüz yok. 4’üncü sanayi devriminin makinası insan yakıtı ise bilgi. Yani her şey sizsiniz. Sizin yaratıcı enerjiniz ve çarpıcı düşünceleriniz. Biliyorum kolay değil ama imkansız da değil. Vallahi de biz bunu birlikte yapabiliriz. Öncelikle 4’üncü sanayi devrimine yetişmemiz için bağlı kalmalı ve hızlı olmalıyız. Saniyede 1 gb internet hızına çıkarmamız lazım internetimizi. Saniyede film indirebilirsiniz. Boşverin siz siyasetin kısır tartışmalarını. Onları biz siyasiler yapmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda evreni değiştirmek için de elimden geleni yapacağım. Beraber yapacağız. Ayrıca ürettiklerinizi satacaksınız. Ülkemizi de kendinizi de zenginleştireceksiniz, kalkındıracaksınız. Kendi emeğinizle yapacaksınız bütün bunları. Emeğiniz para edecek. Çünkü hiçbirinizin yeri sokaklar değil hepinizin yeri girişim evleridir. O parayı da Bay Kemal size kesinlikle bulacak. Müsterih olun"

KILIÇDAROĞLU'NUN LONDRA ZİYARETİ

Kılıçdaroğlu dün Entrepreneur First, The Creator Fund, Creative UK ve Alan Turing Enstitüsü yöneticileri ile bir araya gelmiş ve çalışmalar hakkında bilgi almıştı.

CHP Lideri, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda, Türkiye'yi dünya ile entegre ve katma değer üreten bir ülke haline getirmek için hazırız. İşimiz çok, ama yolumuz açık!" demişti.

Öte yandan CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, "O derece bir ilgi var ki Sayın Genel Başkan’ımızın ortaya koyduğu gelecek iddiasına, normalde 2 gün planlanmış olan İngiltere ziyaretimizi 4 güne çıkarmamız gerekti" açıklamasını yapmıştı.