Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti ziyaretleri kapsamında Memleket Partisi’ni de ziyaret etmek istediğini söylerek "Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum" diye konuştu. Kılıçdaroğlu ayrıca HDP ile gerçekleştirdiği görüşmenin olumlu geçtiğini kaydetti.

Kılıçdaroğlu: Memleket Partisi’ne de gideceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gerçekleştireceği parti ziyaretleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Daha önce Büyük Türkiye Partisi, Milli Yol Partisi ve HDP’ye ziyaret gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, parti ziyaretlerini sürdüreceğini kaydetti.

Sözcü Gazetesi’nden Deniz Zeyrek’e konuşan Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda sorulan soruya verdiği yanıtta ise Memleket Partisi'ne gideceğini kaydetti. Kılıçdaroğlu, “Diğer partiler gibi Memleket Partisi'ne de gideceğim. Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Deniz Zeyrek, Kılıçdaroğlu’nun HDP ile ilişkin sorusuna verdiği yanıtı şu şekilde aktardı:

“Kılıçdaroğlu, HDP ile görüşmenin de olumlu geçtiğini söyledi. HDP'nin “ilkelerde anlaşırsak destekleriz” yaklaşımını ve iktidar medyasındaki “bakanlık verecekler” haberlerini anımsattığım Kılıçdaroğlu, HDP'nin bakanlık gibi bir talebi olmadığının altını çizdi.”