Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimin ikinci turu öncesinde Babala TV'de yayınlanacak olan Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu.

Kılıçdaroğlu, Mevzular Açık Mikrofon'da

Oğuzhan Uğur'un Babala TV'de yayımlanan 'Mevzular Açık Mikrofon' programına, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu konuk oldu. Programın çekimleri de akşam saatlerinde başlayarak geç saatlere kadar devam etti.

Programın çekimlerine katılan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayarak "Başlıyor, vira bismillah" notu düştü. 

İlk tur öncesinde kendisine yapılan teklifleri “provokasyonlarla ilgili çekinceler” nedeniyle kabul etmeyen, ancak daha sonra katılacağını duyuran Kılıçdaroğlu çekimleri başlayan programda gençlerin sorularını yanıtladı.

Oğuzhan Uğur, programın devam ettiği ve araya gidildiği zamanda ise paylaşımda bulundu.

‘RESMİ HESAPLAR DIŞINDA ATILAN TİVİTLERE İTİBAR ETMEYİNİZ’

Oğuzhan Uğur “Selamlar, program süratle devam ediyor. Aramızda elbette bir iki tane kurulmuş arkadaş var ve alakasız tivitler atıyorlar bam güm. Birini bulup, ara verildiği zaman yanına gittim. Tatlı tatlı uyardım, el sıkıştım, hatta takipleştik. O da teşekkür etti ayrıldık, daha ben kulise geçmeden arkamdan yine bam güm tivit atmış. Sabırla devam edeceğiz. Tanıtımda ve bölümde zaten ne oldu, bitti kesilmemiş halde izleyeceksiniz. Bu mecradan resmi hesaplar dışında atılan tivitlere itibar etmeyiniz” ifadelerini kullandı.

 Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, program öncesi yaptığı paylaşımda soru sormak için katılacak kişilerle ilgili bilgi vermişti. Uğur, "An itibarıyla salonumuzda 243 AK Partili, 26 Memleket Partili, 81 MHP’li, 41 küskün CHP’li, 27 Zafer Partili olacak. Hem Türk basını hem de yabancı basından gazeteciler salonda hazır bulunacak. Dışarıdan şimdilik 3 videolu soru gelecek (artabilir). Bir de torpil yaptığım, yakın çevremden 10 kişi soru sormadan izleyecek (olsun o kadar). Son anda iptal eden ya da vazgeçen olur mu bilemem, her zaman olur ama eksi 10, artı 10 onu, göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.