CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partiyle ilgili eleştirilerini bir mektupla kendisine ileten 3 milletvekili ile görüştü. Mehmet Ali Çelebi, görüşme sonrasında kendisine yöneltilen “İstifa edecek misiniz?” sorusuna ‘hayır’ yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin partisine katılacağı iddia edilen 3 vekil ile görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti yönetimine dair eleştirilerini kendisine bir mektupla ileten CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel ile görüştü.

Kılıçdaroğlu'nun Meclisteki makamında gerçekleşen görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü. Görüşmede, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de yer aldı.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, görüşmenin ardından “İstifa edecek misiniz?” sorusuna “Hayır” yanıtını verdi.

Çelebi, görüşmeye ilişkin “Daha önce partimizin iktidara gelebilmesi için söylediğimiz şeyler vardı mektupta, görüş ve önerilerimizi burada kendisiyle bizzat görüştük, ifade ettik o kadar” dedi.

Çelebi ile Aksoy'un imzasıyla, parti yönetimine ilişkin eleştirilerin yer aldığı bir mektup yayınlanmıştı. Mektupta 4 ayrı mesajlarının olduğunu söyleyen Çelebi, "Rahatsızlıklarımızın Muharrem İnce ile bir ilgisi yok" demişti.

Kılıçdaroğlu ise mektuba ilişkin yanıtında, “Genel başkandan randevu alınır, gelinir, konuşulur. Varsa bir sorunları dinleriz. ‘Ben mektup yazdım’ gibi şeyleri kabul etmeyiz” ifadelerini kullanmıştı.