Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun koronavirüs tedavisi gören Muharrem İnce'yi iki kez aradığını söyledi. Yarkadaş, "5-6 dakika da sohbet ettiler. Sayın Muharrem İnce'ye de bu bilgiyi doğrulattım" dedi.

"Kılıçdaroğlu Muharrem İnce'yi iki kez aradı, geçmiş olsun dileklerini iletti"

Eski CHP Milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun koronavirüs tedavisi gören Muharrem İnce'yi aradığını ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirtti.

Yarkadaş, TV100'de katıldığı bir programda, koronavirüs tedavisi gören Muharrem İnce'nin pazartesi günü taburcu olacağını söyledi.

Muharrem İnce'nin hastaneye yatırıldığını öğrenince Kemal Kılıçdaroğlu'nun aradığını aktaran Yarkadaş, "Sağlık durumunda bir değişiklik olup olmadığını öğrendi. 5-6 dakika da sohbet ettiler" dedi.

Yardakaş, açıklamalarında şunları ifade etti:

"Sayın Muharrem İnce pazar gecesi testleri pozitif çıktıktan sonra Ankara Şehir Hastanesi'ne yatırıldı. Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavisi sürüyor, pazartesi günü taburcu olarak. Muharrem İnce'nin hastaneye yatırıldığını öğrenen Sayın Kılıçdaroğlu pazartesi sabahı kendisini aradı. Kendisiyle konuştu, geçmiş olsun dileklerini iletti. Dün bir daha aradı, sağlık durumunda bir değişiklik olup olmadığını öğrendi. 5-6 dakika da sohbet ettiler. Sayın Muharrem İnce'ye de bu bilgiyi doğrulattım."