Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Millet Buluşmaları' programı kapsamında geldiği Konya'da yoğun bir ilgiyle karşılandı. Kalabalık nedeniyle esnaf ziyaretini iptal eden Kılıçdaroğlu, "Çünkü kalabalığız, onlara zarar vermek istemiyorum" ifadelerini kullandı. Yurttaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, "Birleşe birleşe kazanacağız, birleşe birleşe kucaklaşacağız" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'na Konya'da yoğun ilgi: Kalabalık nedeniyle esnaf ziyareti iptal edildi

HABER MERKEZİ

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Millet Buluşmaları' programı kapsamında Konya'ya geldi.

Kılıçdaroğlu'na Konya ziyaretinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da eşlik etti.

Konya'nın Ereğli ilçesinde ilk olarak 'Millet Buluşmaları' programında açıklamalarda bulundu.

Ereğli'de esnaf ziyareti gerçekleştirmek isteyen Kılıçdaroğlu, yoğun ilgi ve kalabalık nedeniyle programını iptal etmek zorunda kaldı.

kilicdaroglu-na-konya-da-yogun-ilgi-kalabalik-nedeniyle-esnaf-ziyareti-iptal-edildi-1143772-1.

Burada yurttaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, "Öncelikle bütün esnaf arkadaşlarıma selamlarımı, saygılarımı sunuyorum. Esnaf arkadaşlarımı bu kalabalıkta ziyaret etme şansım yok. Çünkü kalabalığız, onlara zarar vermek istemiyorum. Bütün genç arkadaşlarımdan söz aldım. Sandığa gideceğiz, oyumuzu kullanacağız. Otoriter yönetimi, demokratik yollarla yolcu edeceğiz. Hep birlikte yapacağız bunu" diye konuşu.

kilicdaroglu-na-konya-da-yogun-ilgi-kalabalik-nedeniyle-esnaf-ziyareti-iptal-edildi-1143771-1.

"BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ"

"Biz, birleşe birleşe kazanacağız, birleşe birleşe kucaklaşacağız" diyen Kılıçdaroğlu, "Kini ve öfkeyi tamamen atacağız. Bu ülkeye huzuru, barışı, sevgiyi, kardeşliği getireceğiz. Başı açık, başı kapalı, esnaf, çiftçi, sanayici; hangi alanda olursa olsun bütün yurttaşlarımızı kucaklayacağız. Alın teri kadar değerli bir şey yok. Alın terini baş ucuna getireceğiz, baş ucuna koyacağız" ifadelerini kullandı.

kilicdaroglu-na-konya-da-yogun-ilgi-kalabalik-nedeniyle-esnaf-ziyareti-iptal-edildi-1143770-1.

ÇİFTÇİLERİ DİNLEDİ

Kılıçdaroğlu, Karapınar’da yol üzerinde çiftçilerle bir araya geldi.

iftçilerin sorunları ve taleplerini dinleyen Kılıçdaroğlu, çözüm önerilerini anlattı.

kilicdaroglu-na-konya-da-yogun-ilgi-kalabalik-nedeniyle-esnaf-ziyareti-iptal-edildi-1143769-1.