CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için twitter hesabından çok ağır hakaretlerde bulunan ve “Klozet Kemal” diye yazan TRT Dış Haberler Servisi Müdürü Serdar Aydın’a sürpriz transfer.

Kılıçdaroğlu'na küfretti, saraya atandı

Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile SP Lideri Mustafa Kamalak'a da hakaret mesajları yazan ve davalık olan Serdar Aydın, Saray'a transfer oldu. Aydın, “geçici görevle” Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç'a danışman yapıldı. Liderlere hakaret eden bir ismin soruşturma geçirmek yerine Cumhurbaşkanlığı gibi bir makama geçiş yapması dikkat çekti.

LİDERLERE HAKARETE ÖDÜL
Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre TRT Müdürü Serdar Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşanan “Klozet tartışması” konusuna atıfta bulunmuş ve Kılıçdaroğlu'na, “Sen Cemaat’in gazı ile klozete düşersen, Reis de sifonu çeker” diye yazmıştı.

Erdoğan aleyhine en sıradan ifadelerin bile soruşturma konusu yapıldığı bir dönemde TRT'nin, Kılıçdaroğlu ve diğer liderler aleyhine çok ağır ifadeler kullanan Aydın hakkında herhangi bir işlem yapmadığı öğrenildi.

“GEYİKLERE KATKI SUNDUM”
TRT Müdürü Serdar Aydın, paylaşımlarını ilginç bir savunmayla doğrulamıştı. Aydın, “Olabilir. Onları yazmış olabilirim. Ama ben direk şahsı hedef almak değil de benzetmeler yaptım. Sosyal medyada dönen geyiklere katkı sundum” diyerek kendini savunmuştu.

Serdar Aydın, SP Lideri Mustafa Kamalak'a yönelik hakaret mesajları nedeniyle de davalık olmuştu.