CHP lideri Kılıçdaroğlu, 10 Ekim Katliamı'nın 7. nendeiyle yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Ülkemizde barış ve huzuru sağlamak Ankara Garı’nda katledilen yurttaşlarımıza borcumuzdur!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan 10 Ekim mesajı
Fotoğraf: Depophotos

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, 10 Ekim Katliamı’nın 7 yılında "Ülkemizde barış ve huzuru sağlamak Ankara Garı’nda katledilen yurttaşlarımıza borcumuzdur!" mesajı verdi.

Sosyal medya hesabındna yaptığı paylaşımda, "Acısını ilk günkü gibi yüreğimizde hissettiğimiz 10 Ekim Ankara Katliamı'nda yitirdiğimiz yurttaşlarımızı hüzün ve rahmetle anıyor, terörü ve terör işbirlikçilerini bir kez daha lanetliyorum" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Acısını ilk günkü gibi yüreğimizde hissettiğimiz #10EkimAnkaraKatliamı’nda yitirdiğimiz yurttaşlarımızı hüzün ve rahmetle anıyor, terörü ve terör işbirlikçilerini bir kez daha lanetliyorum. Ülkemizde barış ve huzuru sağlamak Ankara Garı’nda katledilen yurttaşlarımıza borcumuzdur!"

Ankara’da 2015’teki Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi öncesinde IŞİD tarafından gerçekleştirilen patlamada, 104 yurttaş hayatını kaybetmişti.