Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ile Gül'ün görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. Abdullah Gül'ün ofisinden yapılan açıklamada, "11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 13. Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüş ve kendisine başarılar dilemiştir" denildi.

Kılıçdaroğlu'ndan Abdullah Gül'e ziyaret

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylığının ilan edilmesinin ardından siyasi partilere destek ziyaretinde bulunmasının ardından eski cumhurbaşkanları ile de görüşme yapıyor.

Dün 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile görüşen Kılıçdaroğlu, bugün de 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret etti.

Ayazağa Kasrı’nda gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü ve sona erdi.

Abdullah Gül'ün Çalışma Ofisi'nden yapılan açıklamada, "11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün Ayazağa’daki çalışma ofisinde cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik ziyaretler gerçekleştiren 13. Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüş ve kendisine başarılar dilemiştir" ifadelerini kullandı.

kilicdaroglu-ndan-abdullah-gul-e-ziyaret-1145100-1.

kilicdaroglu-ndan-abdullah-gul-e-ziyaret-1145101-1.

KILIÇDAROĞLU; AHMET NECDET SEZER'İ DE ZİYARET ETMİŞTİ

Kılıçdaroğlu, dün 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret etmişti.

Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu'nu aracına kadar uğurlayan Sezer, basın mensuplarının "Kılıçdaroğlu'nun adaylığını destekliyor musunuz?" sorusuna, "Evet" yanıtını vermişti.

Ahmet Necdet Sezer, Kılıçdaroğlu için başarı dileğinde bulunmuştu.