CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu, AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in "Bir yıkım siyaseti gerçekleştirseler de bunların hepsine cevap vereceğimiz bir zaman var. Bunları not ediyoruz" sözlerine, "Not ediyorlarmış! Not etseniz ne yazar? Siz hala anlamadınız, hepimiz tutuklanmaya hazırız. İyice not edin bunu" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan AKP'li Çelik'in sözlerine tepki: Not etseniz ne yazar, hepimiz tutuklanmaya hazırız

HABER MERKEZİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile, AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in "Bir yıkım siyaseti gerçekleştirseler de bunların hepsine cevap vereceğimiz bir zaman var. Bunları not ediyoruz" sözlerine tepki gösterdi.

"Bu saraylılar milletçe nasıl bir ruh halinde olduğumuzu tam idrak edebilmiş değiller" diyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Not ediyorlarmış! Not etseniz ne yazar? Siz hala anlamadınız, hepimiz tutuklanmaya hazırız. İyice not edin bunu. Ettiniz mi? Şimdi bir daha edin! Milletimize sataşmanızı hiç önermem."

NE OLMUŞTU?

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, geçtiğimiz günlerde partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada, "Her ne kadar siyaset yapılmasın diyerekten o bölgeye gidenler neredeyse miting yaparcasına benzer kalıpta sözlerle bir şekilde, bir yıkım siyaseti gerçekleştirseler de bunların hepsine cevap vereceğimiz bir zaman var. Bunları not ediyoruz" demişti.