CHP lideri Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesinin ardından sessizliğiyle dikkat çeken MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye "Ne zamana kadar susacaksın?" diye sordu. Kılıçdaroğlu, "Teslim edeceksin yanındaki çocukları, 3-5 torbacı ile geçiştiremezsin" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’ye Sinan Ateş tepkisi: Teslim edeceksin yanındaki çocukları!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesinin ardından hiçbir açıklama yapmayan ve sessizliği ile dikkat çeken MHP lideri Devlet Bahçeli'ye "Ne zamana kadar susacaksın?" diye sordu.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Mafyalarla fotoğraflar çekmeye devam edersen, yanındaki çocuklar da mafyacılık oynamaya başlar" sözleriyle seslenen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: "Teslim edeceksin yanındaki çocukları, 3-5 torbacı ile geçiştiremezsin."

Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Bahçeli, ne zamana kadar susacaksın? Mafyalarla fotoğraflar çekmeye devam edersen, yanındaki çocuklar da mafyacılık oynamaya başlar. Teslim edeceksin yanındaki çocukları, 3-5 torbacı ile geçiştiremezsin."

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık tarihinde öğlen saatlerinde arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'ndeki ofisinden çıkarken motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Saldırıda Ateş, başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından kalp masajı yapılan Ateş, ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Ateş, hastanede yapılan müdahalere rağmen kurtarılamadı. Saldırganlara silahıyla karşılık veren Selman Bozkurt ise yaralı kurtuldu.

Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında, şu ana dek 10 kişi tutuklandı.