CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'nin 27'nci Dönem 6'ncı Yasama Yılı açılış töreninde konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek "Cesaretin ve yüreğin varsa bütçe toplantısına katılırsın, sunuşunu yaparsın ve beni dinlersin" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çağrı: Yüreğin varsa bütçe toplantısına katılır ve beni dinlersin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 27'nci Dönem 6'ncı Yasama Yılı açılış töreninin ardından kuliste basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu burada yaptığı açıklamalarda TBMM 27'nci Dönem 6'ncı Yasama Yılı açılış töreninde konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi.

Kılıçdaroğlu, "Grup toplantısını dinledik. Bütçe konuşması gibi... Ama Sayın Erdoğan'a açık ve net çağrı yapıyorum; cesaretin ve yüreğin varsa, bütçe toplantısına, bütçe konuşmalarına katılırsın, sunuşunu yaparsın ve beni dinlersin" ifadelerini kullandı.

Öte yandan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM 27'nci Dönem 6'ncı Yasama Yılı açılışında açıklamalarda bulunmuş, yeni Anasaya vurgusu yaparak "İçimizde ukde kalan bir diğer mesele de ülkemizi yeni, sivil, demokratik yöntemlerle inşa edilmiş, kapsayıcı, sade ve vizyoner bir Anayasa'ya kavuşturmaktır" ifadelerini kullanmıştı. "Ülkemizin döviz kurundaki dengesiz yükselişten kaynaklı refah kayıplarını, endişelerini gayet iyi biliyoruz" diyen Erdoğan, "Önümüzdeki yılbaşında tüm ücretlilerin durumunu kayıplarını telafi edecek şekilde gözden geçireceğiz" şeklinde konuşmuştu.