CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği yanıtta, "Misak-ı Milli kim sen kim? Tüccar oldun ama devlet adamı olmak istemiyorsun bir türlü!" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Misak-ı Milli kim, sen kim?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Misak-ı Milli'yi öğrensin" dediğini hatırlatarak, "Euro’lara insanımızın mahallelerini sattın sen, Misak-ı Milli kim sen kim?" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, açıklamasında, "Bizi parasıyla satın alabileceğini düşünen AB ile çetin müzakere edeceğiz dedim; Erdoğan sinirlenmiş, Misak-ı Milli'yi öğrensin demiş" hatırlatmasında bulundu.

Erdoğan'a tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "Euro’lara insanımızın mahallelerini sattın sen, Misak-ı Milli kim sen kim? Tüccar oldun ama devlet adamı olmak istemiyorsun bir türlü!" ifadelerini kullandı.

"İnsan haklarına çok önem verdiğini iddia eden AB’ye yaptığım çağrı, yükü beraber yüklenmek üzerinedir" diyen Kılıçdaroğlu, "Bu süreci tamamladığımızda, emin olun vatandaşımız kadar Suriyeli misafirlerimiz de mutlu olacaktır. Çözüm var ey halkım, sadece Euro’lara teslim olmayacak yöneticiler eksik!" dedi.