CHP’li lideri Kılıçdaroğlu, hakkında fezleke düzenlemesiyle ilgili çektiği videoda Erdoğan’a seslenerek, “Hadi dokunulmazlıkları kaldıralım. Senin gücün bana yeter mi sanıyorsun? Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın, hadi oradan!” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Senin gücün bana yeter mi sanıyorsun?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından paylaştığı videoyla hakkında fezleke düzenlenmesi konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Kılıçdaroğlu, “Sevgili halkım, dostlarım, yol arkadaşım ve sevgili gençler... Biliyorsunuz, hakkımda düzenledikleri fezlekeyi TBMM’ye hafta içinde gönderdiler. Hapse atmak istiyorlar beni. Bilmenizi istiyorlar bunu. Çünkü korkmanızı istiyorlar. Sakın ha korkmayın gençler, sakın umudunuzu kaybetmeyin” dedi.

Videonun sonunda Erdoğan’a iki çift lafı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

“SENDEN ÇEKİNMİYORUM”

“Sen bana ne yapabilirsin? Sen ve senin avenelerin bana ne yapmadınız ki bundan sonra yapacaklarından korkalım. Senin iktidarında bana ve aileme yaşamadık ne bıraktınız ki senden zerre kadar çekineyim. Erdoğan, senin bu dünyada çoktan unuttun şeyi hatırlatayım sana. Bu can emanet bu bedene, sonunda sararlar kefene. Kılıçdaroğlu bu kadar fanidir bu dünyada. Hadi dokunulmazlıkları kaldıralım. Senin gücün bana yeter mi sanıyorsun? Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın, hadi oradan!”

Kılıçdaroğlu, tweete ise “Beni hapse attıracakmış, bir an tereddüt edersem namerdim! Türkiye’nin hafızasında bir gün solacaksın Erdoğan ve bunun için ödenecek ne bedel varsa başım üstüne. Hodri meydan” şeklinde not düştü.