CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik "Cahil bir tip", "Yüzsüzlük abidesi" gibi hakaretler sarf eden AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği yanıtta, "Şahıs, grup konuşması yapıyor; dakikalarca videolarımı gösteriyor. Sevgili Şahsım, görüyorum ki muhalefet olmayı iyice kabullenmişsin" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Sevgili Şahsım, görüyorum ki muhalefet olmayı iyice kabullenmişsin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini hedef alan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Sevgili Şahsım, görüyorum ki muhalefet olmayı iyice kabullenmişsin" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısınıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu'na karşı nezaketsiz bir üslup kullanan Erdoğan, "Cahil bir tip", "Yüzsüzlük abidesi" gibi hakaretler sarf etti.

Erdoğan, "Geçtiğimiz günlerde bir grup büyükelçinin halen yürüyen bir davaya dair yaptığı hadsiz açıklamaya karşı sergilediğimiz onurlu duruş Kılıçdaroğlu'nu rahatsız etmiş. Kaset kumpasıyla genel başkan olan, partisindeki taciz, tecavüz, hırsızlık olaylarına sırtını dönen bir yüzsüzlük abidesinin böyle haysiyetli duruşu anlamasını zaten beklemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın sözlerine sosyal medya hesabı Twitter'dan yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Şahıs, grup konuşması yapıyor; dakikalarca videolarımı gösteriyor. Sevgili Şahsım, görüyorum ki muhalefet olmayı iyice kabullenmişsin" dedi.

Kılıçdaroğlu, "'Oynatalım Uğurcuğum' siyasetinde sana başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.