Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "rastgele" notuyla paylaştığı videoyla AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "CHP sokaklarda rastgele çekilen fotoğraflarla milletimizi karamsarlığa sürüklüyor" sözlerine yanıt verdi.
Esnafın sorunlarını dile getirdiği videoda, Kılıçdaroğlu'nun, "Esnaf gerçekten korunmak isteniyorsa onun beklentilerini, onun sorunlarını dinlemek zorundayız. Stopaj vergisi var. Kalkması lazım. Beklentilerine cevap vermek zorundayız. Esnaf Bakanlığı kurulacak ki esnafın doğrudan doğruya muhattap olduğu, derdini anlatabileceği çözemediği zaman da şikayet edebileceği bir makam olsun" ifadelerine yer verildi.
“Rastgele...” @RTErdogan pic.twitter.com/Kez6cmOrNY
— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) January 21, 2021
Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.
Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.
Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.
BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!
BirGün’e Destek Ol