CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'helalleşme' çağrıları üzerinden kendisini hedef alan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. Gençlere çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, "Tek derdi bu harami düzeneğin ömrünü biraz daha uzatabilmektir. Çapı bu!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan 'helalleşme bir oyun' diyen Erdoğan'a yanıt: Tek derdi harami düzeneğin ömrünü uzatabilmek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'helalleşme' çağrıları üzerinden kendisini "Ne diyor? Helalleşme. Bu, bir oyun. Bu oyunun yerini hesaplaşma söylemlerinin almasının gerisinde işte bu hazımsızlık var" sözleriyle hedef alan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Twitter hesabından yanıt verdi.

Erdoğan'ın sözlerinin paylaşıldığı bir haberi alıntılayan Kılıçdaroğlu, gençlere seslendi.

Kılıçdaroğlu, "Gençler, sakın ama sakın kavga etmeyin. Sakın bu hamasi söylemleri dinlemeyin" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu paylaşımında şunları kaydetti:

"Gençlerin teknoloji fuarında helalleşmeye savaş açıyor. Derdini hepimiz biliyoruz. Gençler, sakın ama sakın kavga etmeyin. Sakın bu hamasi söylemleri dinlemeyin. Tek derdi bu harami düzeneğin ömrünü biraz daha uzatabilmektir. Çapı bu!"

NE OLMUŞTU?

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı açıklamalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' çağrısını hedef almıştı.

Erdoğan; açıklamasında "Ne diyor? Helalleşme. Bu, bir oyun. Bu oyunun yerini hesaplaşma söylemlerinin almasının gerisinde işte bu hazımsızlık var" ifadelerini kullanmıştı.