Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine ‘çürük’ diyerek hakaret eden Erdoğan’a, verdiği yanıtta, “Yine küfür etmişsin. Paniktesin Erdoğan. Ya küfür ediyorsun ya aday aday diye yalvarıyorsun. Bu kadarcıksın” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’ndan kendisine hakaret eden Erdoğan’a: Ya küfür ediyorsun ya aday aday diye yalvarıyorsun

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin toplantısında kendisini hedef alan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Erdoğan’ın, “Ülkenin en çürük siyasetçisi Kılıçdaroğlu'ndan bile medet umacak hale geldiler” diyerek hedef aldığı Kılıçdaroğlu, paylaştığı mesajında, “Yine küfür etmişsin. Paniktesin Erdoğan. Ya küfür ediyorsun ya aday aday diye yalvarıyorsun. Bu kadarcıksın. Seçimi kaybettiğini etrafındakiler de biliyor. Senin rejimini besleyen suç unsurlarının vay haline. Şerefli bürokratlara ise çıkış koridorları açmıştık, tekrara gerek yok” şeklinde yanıt verdi.

Erdoğan, geçtiğimiz günlerde de Gezi eylemcilerine yönelik 'çürük' ifadesini sarf etmişti.

ERDOĞAN’IN SARF ETTİĞİ SÖZLER

Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada muhalefeti hedef aldı; Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret içeren ifadeler kullandı:

“Ülkenin en çürük siyasetçisi Kılıçdaroğlu'ndan bile medet umacak hale geldiler. Bürokrasiden siyasete hayatının hiçbir döneminde kayda değer başarısı olmayan bu zata ülkeyi teslim etme senaryoları kuranların niyetleri milletin hayrına değildir. 6'lı masa diye milletin önüne koydukları yapı, sirk çadırından beter bir yer haline dönüştü. Hadi masanın çevresinde oturanlar belli, altında ve etrafında dolananları ne yapacağız? Açıklamaları bile büyükelçilerin onayına sunulan bir yerden bahsediyor. Böyle bir şey yok diyerek cevap dahi veremiyorlar. Bu kadarla değil, bir de masanın gizli ortaklarından yedikleri ayarlar, bölücü örgütün uzantılarından yedikleri zılgıtlar var. Her gün bir HDP'lı çıkıp bunlara posta koyuyor, tehdit ediyor, istikamet gösteriyor, şantaj yapıyor, hiçbirinin gıkı çıkmıyor.”