Yandaş A Haber, "5376 TL olmalı dedi ama kendi belediyelerine 4500 TL verdi" şeklindeki haberinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu ise verdiği yanıtta, "İktidara geldiğimizde 5.376 TL değil, 5.500 TL vereceğiz, hem de hemen!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan yandaş A Haber'e yanıt: İktidara geldiğimizde 5500 TL vereceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'ye yakınlığıyla bilinen A Haber'e verdiği yanıtta, "Söyleyin müdürünüz Erdoğan’a, korkmasın ve seçimlerden kaçmasın. İktidara geldiğimizde 5.376 TL değil, 5.500 TL vereceğiz, hem de hemen!" dedi.

A Haber, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun asgari ücret çelişkisi! 5376 TL olmalı dedi ama kendi belediyelerine 4500 TL verdi" başlıklı bir haber yaptı.

Söz konusu haberde, "Kılıçdaroğlu, partilerinin idaresindeki belediyelerde asgari ücretin 4 bin 500 lira olacağını açıkladı" ifadelerine yer verildi.

Haberde, "CHP lideri, geride kalan gün asgari ücreti dolara endeksleyerek 5 bin 376 liranın üzerinde olması gerektiğini söylemiş ve iktidarı hedef almıştı" denildi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla A Haber'e yanıt verdi.

"Söyleyin müdürünüz Erdoğan’a, korkmasın ve seçimlerden kaçmasın" diyen Kılıçdaroğlu, "İktidara geldiğimizde 5.376 TL değil, 5.500 TL vereceğiz, hem de hemen! Biz muhalefette iken bile emekçilerimize sahip çıkıyoruz" ifadelerini kullandı.