CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2023 yılı için paylaştığı mesajda, “Bakın 2023 yılı başka bir yıl olacak. İktidarı alacağız. Aldığımız andan itibaren yüzlerce binlerce çözüm bir anda devreye girecek” dedi. Hayat sorunlarının çözüleceğini vaat eden Kılıçdaroğlu, "Güzel ve büyük mükemmel bir fırtına loading halkım loading" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan yeni yıl mesajı: Loading halkım loading

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2022 yılının son gününde sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Kılıçdaroğlu, “Çünkü o beklediğiniz yıl, sonunda geldi. Loading, Loading, Loading” başlıklı videosunda, “Bay Kemal söylüyor, Saray paniğe kapılıyor. 20 yıldır halkın çığlığına kulaklarını kapatan bu adam şimdi ne dediysem yapıyor. Yapar mı? Yapacak ve yaptıracağım ona. Onu neyin beklediğini gördükçe korkuyor” dedi.

2023 yılına işaret ederek “Bir fırtına geliyor” diyen Kılıçdaroğlu, “Bakın 2023 yılı başka bir yıl olacak. İktidarı alacağız. Aldığımız andan itibaren yüzlerce binlerce çözüm bir anda devreye girecek. Sevgili halkım bir fırtına geliyor. Unutmayın. Öyle güzel bir fırtına ki mükemmel çözümler fırtınası. Yelkenlerimiz rüzgarla dolacak” diye konuştu.

"BAY KEMAL’İN ÇÖZÜMLERİNE SARILIYOR"

Kılıçdaroğlu, mesajında şunlara yer verdi:

“Sevgili halkım 2023 kapıda. Eminim siz de 2023 öncesi şaşkınlıkla sarayı izliyorsunuz. KYK dedim, EYT dedim. Bay Kemal söylüyor, Saray paniğe kapılıyor. 20 yıldır halkın çığlığına kulaklarını kapatan bu adam şimdi ne dediysem yapıyor. Yapar mı, yapacak yapacak ve yaptıracağım ona. Onu neyin beklediğini gördükçe korkuyor.

Bay Kemal’in çözümlerine sarılıyor. Sarılsın iyidir. Ama ona daha çok şey yaptıracağım. Endişelenmeyin. Bakın 2023 yılı başka bir yıl olacak. İktidarı alacağız. Aldığımız andan itibaren yüzlerce binlerce çözüm bir anda devreye girecek. En büyük sorunlardan en küçüklerine kadar tüm çözümler bir anda başlayacak.

Düşünün otomobilde ÖTV’nin kaldırıldığını, ücretlilerin daha düşük vergi ödediği, fiyat artışlarının sonlandığı, ücretlerin arttığı, daha da önemlisi alım gücünün yükseldiği kırsalda çalışan kadın ve gençler sosyal ve güvenlik primlerinin devlet tarafından ödendiği. Hakların verildiği, yatırımların paralarının Türkiye’ye aktığı, afların çıktığı, kadınların sorunlarının çözüldüğü bir büyük hareket. Çözüm bekleyen samimi her sesi duyuyorum. Küçük, büyük her sorunu çözeceğiz. Staj mağdurlarının sorunları da çözülecek. Ataması yapılmayan öğretmenlerde atanacak. Çiftçilerde güvence altına alınacak. Suçsuz KHK’lıların mağduriyeti de çözülecek. Üniversitelerimiz hızla özgürleşecek ve bilgi öğretecek.

"YAPACAĞIZ, ŞAŞKINLIKLA İZLEYECEKSİNİZ"

Binlerce çözüm bir anda öyle çıkıp sanki bir şey bahşediyormuş gibi müjde bile vermeyeceğim. Bin tane müjde aynı anda hangi açıklama ile verilebilir ki. Yapacağız. Şaşkınlıkla izleyeceksiniz. Sevgili halkım bir fırtına geliyor. Unutmayın. Öyle güzel bir fırtına ki mükemmel çözümler fırtınası. Yelkenlerimiz rüzgarla dolacak.

Hayat sorunlarınızı çözüldüğü, yaşama sevincinizi geri kazandığınız, umutlarınızın yeşerdiği çetelerin hukuk önüne çıktığı çaldıklarının uzak diyarlardan geri getirildiği, güzel ve büyük mükemmel bir fırtına loading halkım loading. Binlerce sorunun çözümü loading. Göreceksiniz, 2023’ün neden herhangi bir yıl gibi olmayacağını göreceksiniz ve yaşayacaksınız. İnanın yaşayacaksınız. Çünkü o beklediğiniz bu yıl olacak. Bay Kemal’i bekleyin. İyi seneler.”