CHP Grup Başkavekili Özgür Özel, ‘Erdoğan zamları geri alıncaya kadar fatura ödemeyeceğim’ dediği için Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan AKP Sözcüsü Ömer Çelik’e tepki gösterdi. Özel, “Enflasyona yansımasın, maaşlar artmasın diye bekletip elektrik zammını yılbaşı gecesi yapmak mı siyaset? Halka pusu atanlar, millete kumpas kuranlar hesap verecek” dedi.

Kılıçdaroğlu’nu hedef alan AKP’li Çelik’e Özel’den yanıt: “Hesap vereceksiniz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zamları geri çekene kadar elektrik faturası ödemeyeceğini açıklamasının ardından iktidar odakları tarafından hedef alındı.

Son olarak sosyal medya hesabından açıkalam yapan AKP Sözcüsü Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, “Kılıçdaroğlu’nun son açıklamaları siyasi muhalefet değil, kanunsuzluğu teşviktir. Bu nedenle anti demokratiktir. Bu açıklamalar sivil siyasetle ve demokrasiyle kavgalı olduklarını bir kere daha gösteriyor” ifadelerini kullandı.

ÖZEL'DEN YANIT

AKP’li Çelik’in Kılıçdaroğlu’nu hedef almasının ardından CHP’li Özgür Özel’den yanıt geldi. Yapılanların halka kumpas olduğunun altını çizen Özel, şu açıklamayı yaptı:

“Elektrik faturalarına fahiş zamlar mı demokratik? Dar gelirleri karanlığa borca krediye mahkum etmek mi siyaset? Enflasyona yansımasın, maaşlar artmasın diye bekletip elektrik zammını yılbaşı gecesi yapmak mı siyaset? Halka pusu atanlar, millete kumpas kuranlar hesap verecek.”