CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı savcılığa ifade verdi. Çakıcı, "Artık yargı bu dava ile ilgili soruşturmasını başlatmış, ifadem alınmıştır" dedi.

Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden Alaattin Çakıcı savcılığa ifade verdi

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdidi ile ilgili bugün savcılığa ifade verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun suç duyurusuyla ilgili olarak ifade verdiğini duyurdu.

Çakıcı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmayla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili açmış olduğu dosyada ifademi verdim, artık birileri ne sayın devlet başkanımıza ne de sayın Bahçeli’ye Alaattin Çakıcı’yı neden koruyorsunuz diye, malum kişilerin gereksiz gündem yapmalarına gerek kalmamıştır. Artık yargı bu dava ile ilgili soruşturmasını başlatmış, ifadem alınmıştır.”

Kılıçdaroğlu, 18 Kasım 2020 tarihinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.

Ankara Başsavcılığı ifadesinin alınması için Çakıcı’nın ikametinin bulunduğu Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına talimat göndermişti.

(ANKA)