CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisine yönelik "Siz gerçekten benimle misiniz? Artık karar verin" şeklindeki mesajından sonra CHP'lilerden destek mesajı geldi. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tunç Soyer, Kılıçdaroğlu'nun yanında olduklarını vurguladı.

Kılıçdaroğlu'nun 'Artık karar verin' çağrısına CHP'lilerden destek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Siz gerçekten benimle misiniz? Artık karar verin" açıklamasına CHP'lilerden destek geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grubu'nun İzmir'de düzenlediği 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nda partisine dikkati çeken bir mesaj verdi.

Kılıçdaroğlu açıklamasında, "Şunu da artık bilmek zorundayım. Siz gerçekten benimle misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum" dedi.

"Ama artık karar verin" diyen Kılıçdaroğlu, "Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz artık benimle olduğunuzu hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" ifadeleri kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ilk destek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan İmamoğlu, "Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın #yanındayım" ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nu etiketleyerek, "Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise "Umut, barış ve adalet dolu bir Türkiye için Genel Başkanımız @kilicdarogluk'nun #yanındayım" ifadelerini kullandı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da "Sayın Genel Başkanım, hep yanındaydık, her zaman yanında olmaya devam edeceğiz," ifadeleriyle desteğini duyurdu.

CHP'lilerden Kılıçdaroğlu'na destek mesajlarından bazıları şöyle: