Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı kampanyasını resmen başlattığı 'Sana söz, yine baharlar gelecek' videosunu beğendi. Konunun sosyal medyada yayılmasının ardından beğenisini geri çeken Şimşek, "Maalesef oluyor böyle şeyler" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun videosunu beğenen Mehmet Şimşek: Maalesef oluyor böyle şeyler!

AKP'li eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı "Sana söz, yine baharlar gelecek" başlıklı seçim reklamının videosunu beğendi.

BEĞENİSİNİ GERİ ÇEKEN ŞİMŞEK: MAALESEF OLUYOR BÖYLE ŞEYLER

Beğeninin sosyal medyada gündem olması ve konuyla ilgili haberlerin ardından Şimşek, beğenisini geri çekti.

Gazeteci Uğur Dündar, Mehmet Şimşek'le ortak bir arkadaşını aradığını ve beğeninin yanlışlıkla yapıldığını öğrendiğini aktardı.

Dündar, "Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir tweetini beğendiği haberleri çıkınca, İngiltere'deki ortak arkadaşımızı aradım. Onun verdiği bilgiye göre 8 yaşındaki oğlu IPAD'ıyla oynarken yanlışlıkla beğeni koymuş. Mehmet Bey durumu fark edince beğeniyi geri almış" sözlerine yer verdi.

Dündar'ın paylaşımını doğrulayan Şimşek de Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Maalesef oluyor böyle şeyler! Kamuoyunu gereksiz yere meşgul etmişiz… Affola!" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, eski Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i AKP Genel Merkez'e davet etmiş, Şimşek geçen haftalarda AKP Genel Merkezi'ne gelerek Erdoğan'la görüşmüştü.

Mehmet Şimşek, Erdoğan'ın 'AKP'ye geri dön' çağrısını geri çevirerek, "Sn. Cumhurbaşkanımız ile akşam saatlerinde AKPGenel Merkezi’nde son derecede samimi bir ortamda görüşme fırsatım oldu. Kendisine bu kabulleri çok teşekkür ederim. Kendi alanıma giren her konuda istenen katkıları vermeye her zaman hazırım. Ancak yurtdışında finans kuruluşlarındaki işlerim nedeni ile aktif siyasete girmeyi düşünmüyorum" ifadelerine yer vermişti.

erdogan-in-akp-ye-geri-cagirdi-mehmet-simsek-kilicdaroglu-nun-videosunu-begendi-1145156-1.