CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KPSS'den yüksek puan almasına rağmen mülakatta elenen adaylar için kurulan ‘torpileson.com’ sitesinin linkini paylaştı, "KPSS’de yüksek puan alıp sözlüde elenen gençlerimizi, bizden hukuksal destek almak üzere bu siteye başvurmaya davet ediyorum" çağrısında bulundu.

Kılıçdaroğlu: Sözlüde elenen gençlerimizi, bu siteye başvurmaya davet ediyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS) yüksek puan almasına rağmen mülakatta elenen adaylar için kurulan sitenin linkini paylaşarak, “Bu torpil işinin peşini bırakmayacağımı söylemiştim. KPSS’de yüksek puan alıp sözlüde elenen gençlerimizi, bizden hukuksal destek almak üzere bu siteye başvurmaya davet ediyorum” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, KPSS’den yüksek puanlar almasına rağmen mülakatta elenen adaylar için kurulan www.torpileson.com sitesinin linkini paylaştı.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında şunları kaydetti:

“Bu torpil işinin peşini bırakmayacağımı söylemiştim. KPSS’de yüksek puan alıp sözlüde elenen gençlerimizi, bizden hukuksal destek almak üzere bu siteye başvurmaya davet ediyorum.”

Kılıçdaroğlu’nun linkini paylaştığı internet sitesinde ise şu açıklamaya yer verildi:

“Geleceğini Çalanlara Sessiz Kalma! Yıllardır hazırladıkları torpil listeleriyle, haksız mülakatlar ile geleceğini çaldılar. Sen okul sıralarında dirsek çürütürken onlar senin emeklerini yok saydılar. Senin ve binlerce arkadaşının mağduriyetine son vermek, yaşanan bu adaletsizlik ve haksızlık karşısında sana destek olmak için biz buradayız! Hakkını yiyenlerden yargı önünde hesap soracak; torpile, kayırmacılığa son vereceğiz. Kamuya şeffaflığı getireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi gelecek, bu düzen bitecek!”

Sitede, KPSS mülakatlarında mağduriyet yaşayanların ‘KPSS sonuç belgesi’ ile mülakat sonuçlarını yükleyip gönderilebilecek "Yardım İstiyorum" bölümü yer alıyor.