Sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Ben her yerde erken seçim isteyeceğim başka çarem kalmadı. Bana katılın. Her yerde bağıracağız; seçim hemen, hemen seçim” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu: Ülkemiz iktidarın mafya ve çetelerle giriştiği magazinsel ilişkilerin elinde can çekişiyor

Sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim çağrısını yineledi. Kılıçdaroğlu, “Ben her yerde erken seçim isteyeceğim başka çarem kalmadı. Bana katılın. Her yerde bağıracağız; seçim hemen, hemen seçim” diye konuştu.

“Ülkemizin geleceğini siz tayin edeceksiniz, bu haramzadeler değil” ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, “Ülkemiz iktidardaki partinin, mafya ve çetelerle giriştiği magazinsel ilişkilerin elinde can çekişiyor” dedi.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Sevgili anne babalar bugün sizlerle konuşalım istedim. Ülkemiz hasta ve bu hastalık Covid değil, Covid geçer, Covid’in aşısı var. Bu ülkeyi içeriden yiye kangrenle ilgili ne yapacağız? Bu güzel ülkenin, onu ayakta yutan erdemleri var. Bu kangren onları yok etmek üzere. İyi bir anne, iyi bir baba, iyi bir eş, iyi hısım, akraba olmanın erdemleri bunlar. Ülkemiz iktidardaki partinin, mafya ve çetelerle giriştiği magazinsel ilişkilerin elinde can çekişiyor. Beni en çok endişelendiren genç evlatlarımız. Önce geçlerimizi işsiz bıraktılar şimdi de gayrimeşruluğun magazinine maruz bırakıyorlar. Bu ortaya dökülen pislikler, yarın genç evlatlarımızı baştan çıkarabilir, evlatlarımızı yozlaştırabilir, kriminalize edebilir. Bunun karşısında güçlü ve dinç durmalıyız.

'HARAMZADELERİN SOFRASINA OTURMAYI REDDEDİN'

Sizden ricam, yalvarıyorum; bu haramzadelerin sofrasına oturmayı reddedin, selamı sabahı kesin. Türkiye’nin kaderini onlar tayin edemeyecek sevgili halkım, siz edeceksiniz. Makul anneler, babalar, ülkenin iyi insanları… Ülkenin geleceğini siz tayin edecek, siz belirleyecekseniz. Ben her yerde erken seçim isteyeceğim başka çarem kalmadı. Bana katılın. Her yerde bağıracağız; seçim hemen, hemen seçim.”