Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün sosyal medyada AKP'liler tarafından paylaşılarak karalama malzemesi olarak kullanılan fotoğrafı ile ilgili, "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum" açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu: Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm
Fotoğraf: CHP fotoğraf servisi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'liler tarafından sosyal medyada dolaşıma sokulan bir seccade üzerinde durduğu fotoğrafla ilgili açıklama yaptı.

Seccadeyi göremediği için 'çok üzgün' olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum" ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum."

İstanbul Platformu’nun düzenlediği iftar buluşmasına katılan Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun çektirdiği fotoğraf, önceki gün AKP’lilerce hedef alınmış ve sosyal medyada dolaşıma sokulmuştu.

kilicdaroglu-uzgunum-seccadeyi-goremedigim-icin-cok-uzgunum-1145346-1.