Kağıthane’de kiracısı tarafından öldürülen Şenel Tombul’un cenaze namazı kılındı. Tombul’un oğlu, cinayetin sebebinin kira meselesi olmadığını, kiracının kadın ticareti yaptığını bu sebeple çıkmasını istediklerini söyledi.

Kiracı tarafından öldürülen ev sahibinin oğlu: Olay kira meselesi değil

Kiracısı Hamza Ç. ile yaşadığı tartışma sonucu silahla öldürülen Şenel Tombul’un cenaze namazı, Şişli Camii’nde kılındı.

Şenel Tombul’un oğlu Kadir Tombul daha önce yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, olayın kira meselesi olmadığını söyledi. Kadir Tombul, Hamza Ç.’nin kadın ticaretini yaptığını, bunu öğrendikleri andan sonra evden çıkmasını istediklerini ileri sürdü.

Kadir Tombul, “Bu adam kadın ticareti yapıyor. Biz de bunun böyle olduğunu altı ay önce öğrendik. Binadan çıkmasını söyledik. Bütün komşular da şikayetçi. Binadan çıkmadı. Bugün yarın diye diye altı aydır salladı bizi. Günü dolduğu zaman çıkacağını söylemişti. Babamlar aşağı indi ve ev bulup bulmadığını sordu. Bu da 'Sanane ulan beni getirdiğim kadından? İstediğim işi yaparım' dedi. Polis ekipleri onu içeride uyuşturucu madde kullanırken yakaladı. Polis tutanağında da var, görebilirsiniz. Silah, kurusıkıdan bozma yapma bir silah. Üç el ateş ediyor, ikisi babama biri de arabaya geliyor. Olaydan sonra polis geldi ve onu gözaltına aldı. İki tane de oturma izni olmayan yabancı uyruklu kadın içeriden çıkartıldı. Kadın ticareti yaptığı bariz belli. Zaten GBT’sinde de varmış. Olayın kira ile bir ilgisi yok. 800 TL kira veriyor, kontratı da evde mevcut. Bize beş katını, 4 bin TL, teklif etti ama biz kabul etmedik. Çünkü bu adam kadın ticareti yapıyor. Bu olayın kira ile bir alakası yok. Şu anda gündem fahiş kiralar olduğu için tamamen hükümeti karalamak için yapılmış haberler” dedi.

Şenel Tombul’un eski ev sahipleri olduğunu söyleyen Serpil Genç, “14 yıllık kiracısıydık. Kendisinden hiçbir şekilde incinmedik, bizi incitmedi. Paraya değer veren bir insan değildi. Adamın paraya ihtiyacı yoktu” derken eşi Ahmet Genç ise “Sabah işe giderken bir iki kere değişik değişik kadınların girdiğini gördüm. Şenol Abi’ye, “Aşağıda ne işler dönüyor? Biz burada ailecek oturuyoruz. Hep beraber yiyip içiyor, birbirimize anahtar bırakıyoruz. Kim olduğunu bilmediğim insanlar girip çıkıyor” dedim. O da, “Ahmet, çıkartacağım” demişti. O zamandan beri bu mevzu vardı. Kira meselesi değil, önceden gelen bir mevzu” şeklinde konuştu.