14 Mayıs’ta yapılması planlanan seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, seçimler için vadedilecek proje kalmadığını iddia etti. “Otoyolsa yapıldı, köprüyse yapıldı, tüneller yapıldı” diyen Kirişci, alt ve üstyapı konusunda önemli projelerin geride kaldığını öne sürdü.

Kirişci, AKP'nin 'hizmetlerini' anlattı: Kim neyi vadedecek, otoyolsa yapıldı, köprüyse yapıldı
Fotoğraf: AA

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, seçimlere ilişkin, "Şehir hastaneleri, otoyollar, boğazı geçen 3 köprü var, bir tünel var, bir de raylı sistem var. Kim neyi vadedecek, acaba mucizevi projeden bahsedecek dertleri yok zaten. Otoyolsa yapıldı, köprüyse yapıldı, tüneller yapıldı" diye konuştu.

Kirişci, Kahramanmaraş Ticaret Borsası'nda düzenlenen "Sektör Buluşması"nda önümüzdeki seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AA'nın aktardığına göre, AKP’nin ‘hizmetlerini’ anlatan Kirişci, muhalefetin seçimler iç vadedecek projesi kalmadığını savundu. artık Türkiye’nin alt ve üstyapı konusunda önemli projeleri geride bıraktığını savunan Kirişci, şöyle konuştu:

"KİM NEYİ VADEDECEK, MUCİZEVİ PROJEDEN BAHSEDECEK DERTLERİ YOK"

"Şehir hastaneleri, otoyollar, boğazı geçen 3 köprü var, bir tünel var, bir de raylı sistem var. Kim neyi vadedecek, acaba mucizevi projeden bahsedecek dertleri yok zaten. Dertleri olmadığı gibi istiyorlar ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aday olmasın. İyi, güzel madem sizin için yenilecek, üstesinden gelinecek bir aday Recep Tayyip Erdoğan'a neden itiraz ediyorsunuz, çıkarın kendi adayınızı buyurun yarışın. Dolayısıyla artık Türkiye alt ve üstyapı konusunda önemli projeleri geride bıraktı. Otoyolsa yapıldı, köprüyse yapıldı, tüneller yapıldı."

Kirişci, sözlerini şöyle sürdürdü: "İstikrar Recep Tayyip Erdoğan'ın kendi geleceği, milletvekilli arkadaşlarımızın geleceği, yerel yöneticilerimizin geleceği değil. Para güvenliği sever, para kargaşadan hoşlanmaz, para bu ortamın yok olmasından endişe eder. Farklı değerlendirmeleriniz olabilir ama şunu mutlaka unutmamamız gerekiyor; daha iyi her zaman için iyinin karşısındadır, hiç kimse mükemmel değildir."