Bursa’da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tartıştığı kız arkadaşı A.Ş.’yi sokak ortasında saçından tutarak yerde sürükleyen A.D. ile kardeşi S.D., adliyeye sevk edildi. Olay yerinden çocuklarıyla geçen bir kadın ise dayak olayına müdahale etti.

Kız arkadaşını saçından tutarak yerde sürükleyen erkek gözaltına alındı

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’nde meydana geldi seyir halinde olan otomobilde A.Ş. ile erkek arkadaşı A.D. arasında tartışma çıktı. A.Ş., araçtan inerek uzaklaşmak istedi. A.D. de bir kadın ile araçtan inerek A.Ş.'nin yanına geldi.

İkili arasındaki kaldırımda devam eden tartışma sırasında A.D. genç kadını saçından tutup yerde sürükleyerek, dövmeye başladı. Olay yerinden çocuklarıyla geçen bir kadın ise olaya müdahale etti. Kimliği öğrenilemeyen kadın, A.Ş.'ye kendisini siper ederek, şiddete engel olmaya çalıştı. Çevredekilerin de müdahale ettiği olay kamerayla da kaydedildi. Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası da yaşanılanları saniye saniye kaydetti.

Görüntünün ortaya çıkması üzerine çalışma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, A.D. ile erkek kardeşi S.D.'yi yakalayarak, gözaltına aldı. A.Ş.'nin şikayetçi olduğu A.D. ve S.D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin savcılık sorgusu devam ediyor.