Ordu’nun üç ilçesinde seçim müdürü olarak görev yapan aynı zamanda Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Raportörü olan Erdoğan Kısacık’ın, cinsel taciz suçundan tutuklandığı ortaya çıktı. Kısacık’ın Kızılay'la ilişkisi kesildi.

Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Raportörü cinsel taciz suçundan tutuklandı

Ordu'da İlçe seçim müdürü olarak görev yapan Erdoğan Kısacık, 10 gün önce kendisinden yardım isteyen Elif B. isimli kadına cinsel tacizde bulunmasın nedeniyle tutuklandı. Ulaşılan bilgilere göre; boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Elif B., avukat yardımı için Kısacık ile görüştü. Görüşme, Fatsa Adliyesi’nin ek binası içinde, Kısacık’ın ilçe seçim müdürlüğü makamında yapıldı.

CEZAEVİNE KONULDU

Duvar'ın haberine göre, görüşme esnasında Kısacık, Elif B.’yi öpmeye çalıştı. Şaşkınlık yaşayan kadın hızla odadan çıktı. Olayın savcılığa bildirilmesiyle soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma sonrası Kısacık çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği kararıyla tutuklandı ve Ünye Cezaevi’ne konuldu.

ÜYELİĞİ DÜŞÜRÜLDÜ

Erdoğan Kısacık, Ordu’nun Fatsa, Çamaş ve Çatalpınar ilçelerinde seçim müdürü olarak görev yapıyordu. Kısacık 2 ay öncesine kadar aynı zamanda Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Raportörü olarak görev yapıyordu. Edinilen bilgilere göre, ‘tutuklama’ ile sonuçlanan olay sonrası Kızılay, Kısacık’ın üyeliğini düşürdü.