Burdur’da yer alan Kızılkaya Beldesi’nin MHP’li Belediye Başkanı İlkay Güngör’ün beldeye kurulan ATM için Erdoğan ve Bahçeli’ye ettiği teşekkür sosyal medyada gündem oldu.

Kızılkaya Belediye Başkanı: Para yatırmalı ATM beldemize kuruldu, Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederim

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesi’nin MHP’li Belediye Başkanı İlkay Güngör’ün beldeye kurulan ATM için yaptığı teşekkür sosyal medyada gündem oldu.

Ziraat Bankası’na ait para yatırma özelliği olan bir ATM’nin ilçede faaliyete başladığını kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Güngör, bunun için AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de aralarında olduğu bir dizi siyasiye teşekkür etti.

“Para yatırmalı ATM beldemize kuruldu” başlığı ile yaptığı duyuruda Güngör, “Beldemizde bulunan Ziraat Bankası ATM' si uzun uğraşlar sonucunda yenilenerek, sadece para çekme değil para yatırma haznesiyle birlikte hizmete alındı. Bu hizmet için Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli' ye , Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz'a , Ak Parti Burdur Milletvekilleri Sn. Bayram Özçelik ve Yasin Uğur'a, Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Sn. Hikmet Ökte'ye, Ziraat Bankası Bucak Şube Müdürü Sn. Muhammet Birinkulu'ya ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Mesajının sosyal medyada gündem olmasının ardından bugün bir video çeken Güngör, “Kıvrak zekanız ve espri anlayışınızdan ötürü dün akşamdan beri bol bol tebessüm ettik” dedi.