Kobe Bryant'ın eşi bir mesaj yayınladı. Büyük bir sarsıntı yaşadığını söyleyen Vanessa Bryant, kazada mağdur olan ailelere yardım ve sporcu yetiştirmek amaçlı bir fon oluşturduğunu belirtti

Kobe Bryant'ın eşi Vanessa'dan kaza sonrası ilk mesaj

Vanessa Bryant, eşi Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gigi'nin helikopter kazası sonucu yaşamını yitirmesi ardından ilk kez açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden mesaj yayınlayan Bryant, derin bir sarsıntı yaşadıklarını ancak hayatlarına devam etmeleri gerektiğini belirtti.

TRTSpor'un haberine göre efsane basketbolcunun eşi, "Her sabah kalkıp kürek çekmeye devam edeceğiz, çünkü Kobe ve Gigi yukarıda bizi aydınlatıyor olacak." ifadelerini kullandı.

Vanessa ayrıca kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine yardım ve sporcu yetiştirmek amaçlı bir fon oluşturulduğunu da mesajına ekledi.

SHAQUILLE O'NEAL: GECELERİ UYUYAMIYORUM

2000'li yılların başında Los Angeles Lakers'ta, Kobe Bryant ile birlikte harikalar yaratıp şampiyonluklar yaşan Shaquille O'Neal da katıldığı programda zor anlar yaşadı.

Shaq," Büyük ihtimalle dünyanın en iyi basketbol oyuncusunu kaybettik, insanlar bana zamanla daha iyiye gidecek diyor ancak geceleri uyuyamıyorum" dedi

Ekim ayında kız kardeşi Ayesha'yı kaybeden Shaq, "Şimdi de erkek kardeşimi yitirdim" dedi.

Konuşmakta bir hayli zorlanan ve gözyaşlarını tutamayan 47 yaşındaki basketbolcu izleyenleri bir hayli duygulandırdı.

Öte yandan Kobe'nin efsaneleştiği Los Angeles Lakers, unutulmaz ismin ölümünün ardından ilk antrenmanına çıktı.