İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın merak uyandıran açıklamasının detaylarını paylaştı. Buna göre, HES kodunun kaldırılması, PCR testinin ve maske uygulamasının gözden geçirilmesi, tedbirlerin gevşetilmesi ile vaka sayılarının durumu sonucunda Bilim Kurulu'nun vereceği karara göre haberin açıklanacağı kaydedildi.

Koca'nın merakla beklenen açıklamasında neler olacak?

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, bugün salgınla mücadelede gelinen nokta ve kısıtlamaların tekrar değerlendirilmesi gündemiyle toplanacak.

Koca, dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Saat 18.00’da bir açıklama ile huzurlarınızda olacağım. Bu açıklamanın, bir süredir beklenen açıklama olacağına inanıyorum. Buluşmak üzere" ifadelerini kullandı.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi, Koca'nın merak uyandıran açıklamasının detaylarını paylaştı.

Habere göre, HES kodunun kaldırılması, PCR testinin ve maske uygulamasının gözden geçirilmesi, tedbirlerin gevşetilmesi ile vaka sayılarının durumu sonucunda Bilim Kurulu'nun vereceği karara göre haberin açıklanacağı ifade edildi.

KOCA'DAN YENİ AÇIKLAMA

Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Saat 18.00'da yapacağımız basın açıklamasında maske konusunu da ele alacağız. Ve başka pek çok konuyu!" ifadelerini kullandı.