Kocaeli'de Turan Karslı isimli erkek boşanma aşamasında olduğu Güler Karslı'yı öldürdükten sonra kızını da silahla yaraladı. Turan Karslı aynı silahla intihar ederken, yaralanan kız hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli'de bir erkek, boşanma aşamasında olduğu kadını öldürüp kızını yaraladı
Fotoğraf: İHA

Kocaeli'de boşanma aşamasında olduğu kadını vurarak öldürdükten sonra kızını da yaralayan erkek, aynı silahla intihar etti.

Körfez ilçesinde meydana gelen olaya göre, boşanma aşamasında olan Turan Karslı ile Güler Karslı arasında tartışma çıktı. Turan Karslı, Güler Karslı ile kızı Elif'i silahla vurdu. Güler Karslı olay yerinde hayatını kaybederken, Elif ise evin balkonundan yaralı olarak aşağıya atladı.

İHA'nın haberine göre, daha sonra Turan Karslı aynı silahla intihar etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine yerine gelen ekipler, yaralı şahsı ambulansa alarak hastaneye götürdü. Evde biri 3 aylık diğeri de 4 yaşında 2 çocuğun olduğu öğrenildi.

Öte yandan Turan Karslı’nın bir süre önce kahvehanede kavga ettiği, Güler Karslı'nın kardeşini bıçakla yaraladığı, bu nedenle cezaevine girdiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı