Google Play Store
App Store

DEM Parti İmralı heyeti, PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüştü. Heyet, TBMM'de süreç komisyonu çalışmalarına başladığından beri ilk kez Öcalan'ı ziyaret etti.

Kaynak: Haber Merkezi
Komisyondan sonra ilk: DEM Parti İmralı heyeti, Öcalan ile görüştü

Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Özgür Faik Erol’dan oluşan DEM Parti İmralı Heyeti, PKK lideri Abdullah Öcalan ile İmralı Cezaevi'nde görüştü.

Sabah saatlerinde cezaevine giden heyet, süreç komisyonu kurulduğundan beri ilk kez Öcalan'ı ziyaret etti.

TBMM'de kurulan 'Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu' şu ana kadar 5 kez toplandı.

DEM Parti, komisyonun Abdullah Öcalan ile de görüşmesini istiyor.

DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan, Urfa Milletvekili Mithat Sancar ve Asrın Hukuk Bürosu avukatı Faik Özgür Erol’dan oluşan DEM Parti İmralı Heyeti'nin Abdullah Öcalan ile görüştükten sonra yazılı açıklama yapması bekleniyor.

HEYET İMRALI ADASI'DAN DÖNDÜ

Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Özgür Faik Erol’dan oluşan DEM Parti İmralı Heyeti, Abdullah Öcalan ile yaptıkları görüşmenin ardından akşam saatlerinde İmralı Adası’ndan döndü.

İmralı heyeti ile Öcalan en son 5 Temmuz'da görüşmüşlerdi.