Konak Kent Konseyi’nden İzmir Barosu’na kutlama ziyareti

BİRGÜN / İZMİR

Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu ve Konsey Yürütme Kurulu üyeleri ve Meclis başkanlarından oluşan heyet, İzmir Barosu’nu kutlama ziyaretinde bulundu.

Bir süre önce yapılan İzmir Barosu Genel Kurulu’nda, Çağdaş Avukatlar Grubu’nun adayı olarak seçimleri kazanan başkan Av.Özkan Yücel’in hazır bulunduğu ziyarette,Yücel ve arkadaşlarının yönetime seçilmesinin ülke için umudu yükselttiği kaydedildi.

İzmir Barosu'nun artık İzmirli'nin rahatça girebileceği bir yer olacağını inandıklarını belirten heyet üyeleri, barodaki yükselen özgürlük sesinden ve dayanışmadan duydukları memnuniyeti ifade etti.

“Hukuka aykırılığın karşısında duracağız” sloganı ile yönetime seçilen Av.Özkan Yücel ise, “İzmir’i haklarını bilen bir kent haline dönüştürmek istiyoruz. İnsan haklarını okullara, mahallelere sokacağız. Bu konuda da Kent Konsey’leri ile birlikte çalışabiliriz" dedi.

Görüşmede, Konak Kent Konseyi ile İzmir Barosu arasında 'kent ve çevre', 'mülteci', 'engelli', 'kadın', 'çocuk hakları' gibi pek çok başlıkta birlikte çalışma konusunda mutabakata varıldığı bildirildi.

cukurda-defineci-avi-540867-1.