Konya'daki midibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 7'si polis 11 kişi yaralandı
Konya'da dün saat 19.00 sıralarında, Adana kara yolunun 10'uncu kilometresinde polisleri taşıyan midibüs ile otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 7'si polis 11 kişi yaralandı.
Konya'da midibüs ile otomobilin kavşakta çarpıştığı, 1 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan 7'si polis 11 kişinin hastanedeki tedavisi sürüyor.
Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Konya- Adana kara yolu 10'uncu kilometresinde meydana geldi.
Konya Emniyet Müdürlüğü'ne ait polis midibüsü ile Fahri A. yönetimindeki otomobil kavşakta çarpıştı.
İhbarla olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Otomobilde yolcu olarak bulunan Sebahat Filiz'in (73) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralanan 7'si polis 11 kişi ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi.
Kazada yaralanan Konya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 7'si polis 11 kişinin tedavilerinin devam ettiği, durumlarının da iyi olduğu belirtildi.
Yaşamını yitiren Sebahat Filiz'in ise Konya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin tamamlandığı öğrenildi.