Artvin’in Hopa ilçesinde Covid-19 hastası tarafından darp edilen hekim Seda Kenanoğlu, hastanın ağabeyinin de şiddet ve tehdidine maruz bırakıldı. Abi Nejdet Çakmak, Kenanoğlu’nu şikayetini geri çekmesi için tehdit etti, Çakmak ayrıca Kenanoğlu’nun yanındaki doktor arkadaşını da darp etti.

Koronavirüs hastasının darp ettiği hekim, hastanın ağabeyinin de şiddet ve tehdidine maruz bırakıldı

Artvin Hopa’da önceki gün hastanede bir Covid-19 hastasının şiddetine maruz bırakılan hekim Seda Kenanoğlu, bu kez önceki failin ağabeyinin şiddet ve tehditlerine maruz bırakıldı.

Kenanoğlu, görev yaptığı hastanede önceki gün Covid-19 karantinasında olan ve mide bulantısı şikâyetiyle hastaneye gelen Kibarcan Çakmak’ın şiddetine maruz bırakıldığını belirterek şikâyetçi olmuştu. Bu kez Çakmak’ın ağabeyi Nejdet Çakmak bir kafede oturan doktorların yanına geldi ve kardeşine yönelik şikâyetlerini geri çekmelerini istedi.

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, çıkan tartışmada hakaret ve küfürler savuran Çakmak, Kenanoğlu’nun yanındaki doktor arkadaşını darp etti.

Bunun üzerine iki doktor hastaneye giderek rapor aldı ve Necdet Çakmak’tan şikâyetçi oldu. Doktor Kenanoğlu ve arkadaşı ifadelerinde tehdit edildiklerini ve can güvenliklerinin olmadığını söyledi.