Koronavirüsü atlattığını açıklayan Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta yaşadığı süreci anlattı. "Semptomlara baktığımızda benim açımdan normal bir virüstü" diyen Arteta, "Biraz ateş, kuru öksürük, göğsümde biraz rahatsızlıkla üç veya dört gün geçirdim" ifadelerini kullandı

Koronavirüsü atlatan Mikel Arteta neler yaşadığını anlattı

13 Mart'ta koronavirüs testi pozitif çıkan ve virüsü atlatan Arsenal Menajeri Mikel Arteta yaşadığı süreci anlattı.

Arsenal Menajeri Mikel Arteta'nın 13 Mart tarihinde koronavirüs testi pozitif çıkmış ve Premier Lig askıya alınmıştı.

Birkaç gün önce iyileşmeye başladığını ifade eden Arteta, koronavirüsü atlattığını belirterek hastalık sürecinde neler yaşadığını kulübün internet sitesinde yer alan metinde anlattı.

"Semptomlara baktığımızda benim açımdan normal bir virüstü" diyen Arteta, "Biraz ateş, kuru öksürük, göğsümde biraz rahatsızlıkla üç veya dört gün geçirdim" dedi.

Goal Türkiye'nin aktardığına göre Arsenal'in web sitesine koronavirüsle geçirdiği günleri anlatan Arteta'nın açıklamaları şöyle:

"Kulüpten, Olympiacos başkanına temasımız nedeniyle virüse maruz kalabileceğimize dair bir telefon geldi. Ardından bazı belirtiler yaşamaya başladım. Bilmiyorum, içimde bir şey hissettim.

Ertesi gün Manchester City'ye karşı bir maç yapatık. Bu yüzden hemen bir karar verdim ve doktoru arayıp eve gitmesini istedim. Raul Sanllehi, Edu, Vinai ve Huss Fahmy ile konuştum ve birlikte bir toplantı düzenledik. 'Büyük bir risk var ve ben de ilk semptomları hissediyorum. Tüm oyuncular ve kulüpte benimle ilgili olan herkesle iletişime geçmeliyiz. Premier Lig ve Manchester City ile konuşmalıyız ve oldukça hızlı bir şekilde karar vermeliyiz' dedim.

Semptomlara baktığımızda benim açımdan normal bir virüstü. Biraz ateş, kuru öksürük, göğsümde biraz rahatsızlıkla üç veya dört gün geçirdim. Zor olan şuydu; evde eşim ve 3 çocuğum için endişelendim. Şükürler olsun çocuklar asla etkilenmedi. Artık hepimiz iyiyiz."