Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık oluşturmak için 5 Mayıs’ta tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run 2019’a, İzmir bu sene de ev sahipliği yapacak. Lansman toplantısında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “5 Mayıs rekorların kırılacağı, umutların büyüyeceği bir gün olsun” dedi. Tüm dünyada omurilik […]

“Koşamayanlar için koş”

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık oluşturmak için 5 Mayıs’ta tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run 2019’a, İzmir bu sene de ev sahipliği yapacak.

Lansman toplantısında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “5 Mayıs rekorların kırılacağı, umutların büyüyeceği bir gün olsun” dedi.

Tüm dünyada omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık oluşturmak için 5 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Wings for Life World Run, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde ve Ford desteğiyle 6’ncı kez Türkiye’de koşulacak. İzmir’in 4’üncü kez ev sahipliği yapacağı ve ‘Koşamayanlar için koş’ sloganıyla 12 ülkede aynı anda gerçekleştirilecek Wings for Life World Run, ilgi çekici özellikleriyle de diğer koşu organizasyonlarından ayrılıyor.

“İZMİR’İN BU ORAGANZİSYONUN İÇİNDE OLMASI GURUR VERİCİ”

Havagazı Fabrikası’nda yapılan lansman toplantısında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şunları dile getirdi:

“Bu organizasyonla gurur duyuyoruz. Sadece iyilik organizasyonu değil, bilimin ilerlemesi için yapılan bir organizasyon. Her gün yeni çalışmalar yapılıyor. İzmir’in bu organizasyonun içinde olması gurur verici. Bu işin kolaylaştırıcısı olmak için elimizden geleni yapacağız. O günlerde İzmir’de bazı yollar kapalı olabilir ama İzmirliler bunu sorun yapmamaktadır. Bağış rekoru kırılacağını düşünüyorum. Büyükşehir’den ciddi bir katılım olacak. Bu iyilik, bilimsel ve sportif organizasyonun daha fazla büyütülmesi ve rekorların kırılması için herkesin katkı vermesi gerekiyor. 5 Mayıs rekorların kırılacağı, umutların büyüyeceği bir gün olsun.”