İstanbul Başakşehir'de kot yıkama atölyesinin kazan dairesinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre iki hayatını kaybetti, enkaz altında kalanları kurtarmak için çalışmalar sürüyor

Kot yıkama atölyesinde patlama: İki kişi hayatını kaybetti

İstanbul Başakşehir'de kot yıkama atölyesinin kazan dairesinde patlama meydana geldi. İlk tespitlere göre iki kişi hayatını kaybederken, enkaz altında kalanları kurtarmak için çalışamalar devam ediyor.

DHA'nın haberine göre, Başakşehir, Kayaşehir'de bulunan kot yıkama atölyesinin kazan dairesinde saat 10.45 sıralarında patlama oldu.

kot-yikama-atolyesinde-patlama-iki-kisi-hayatini-kaybetti-737260-1.

Şiddetli patlama nedeniyle atölye enkaza döndü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri enkaz altında kalanları kurtarmak için çalışma başlattı.

kot-yikama-atolyesinde-patlama-iki-kisi-hayatini-kaybetti-737261-1.

Olayda ilk belirlemelere göre iki kişi yaşamını yitierdi. Enkaz altında kalanları kurtarmak için çalışmalar devam ediyor.

İstanbul Valiliğinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İstanbul Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinden (GAMER) alınan ilk bilgilere göre, Başakşehir ilçemiz Kayabaşı Mahallesi'nde bulunan bir kot yıkama atölyesinin kazan dairesinde henüz bilinmeyen bir sebeple patlama meydana gelmiştir. Olay yerinde yapılan ilk tespitlere göre 2 çalışan hayatını kaybetmiştir. Olaya müdahale eden itfaiye ve AFAD arama kurtarma ekipleri, çalışmalarına devam etmektedir."