Yeni Akit'in Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, 'karşılıklı anlaşarak' gazeteden ayrıldığını bugünkü köşe yazısında duyurdu. Öte yandan, Yakışıklı'nın kovulduğu iddia edilirken, gazetenin Ankara bürosunun da kapatıldığı ve muhabirlerin de işine son verildiği belirtiliyor.

Kovuldu iddiası: Hacı Yakışıklı Yeni Akit'ten ayrıldı

İktidar yanlısı Yeni Akit'in Ankara Temsilcisi ve yazarı Hacı Yakışıklı, yöneticilerle karşılıklı anlaşarak bu ay sonunda gazeteden ayrılacağını köşesinden duyurdu.

2013 Haziran’ında köşe yazmaya başladığını, 7 yıldır da Yeni Akit Ankara Temsilcisi olarak görev yaptığını ifade eden Yakışıklı, “Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi ve yazarlığından yöneticilerimizle karşılıklı anlaşarak bu ay sonunda ayrılıyorum. Bir 'Ankara Gazetecisi' olarak yine Başkent’te kulisleri takip ederek sizlere en doğru bilgileri aktarmaya ve kendi bakış açımla yorumlamaya bir başka mecrada devam edeceğim” ifadelerine yer verdi.

Medya Koridoru'nun haberine göre, Yakışıklı'nın işine verildiği belirtiliyor. Öte yandan, Yakışıklı'nın yorumculuk yaptığı TV100'ün kadrosuna geçeceği iddia edildi.

Ayrıca, gazetenin Ankara bürosunun da kapatılarak muhabirlerin de işten çıkarıldığı belirtiliyor.